Warning: Declaration of Custom_Menu_Wizard_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/kimtohpz/public_html/flottenfeier/wp-content/plugins/custom-menu-wizard/include/class.walker.php on line 55

Warning: Declaration of Custom_Menu_Wizard_Sorter::walk($elements, $max_depth = 0) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/kimtohpz/public_html/flottenfeier/wp-content/plugins/custom-menu-wizard/include/class.sorter.php on line 60

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimtohpz/public_html/flottenfeier/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimtohpz/public_html/flottenfeier/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimtohpz/public_html/flottenfeier/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Forretning – Flottenfeier
Det begynner dessverre å bli tomt på lageret...

Forretning

Fluer

Visste du at fluen, også kalt propell eller sløyfe, passer like godt til hverdags som til fest? Våre fluer vil garantert tilføre en sofistikert stil til enhver anledning. De må knytes selv, og det er ikke vanskeligere enn å knyte sko (det er den samme knuten!). Dessuten får du oppleve den fantastiske følelsen det er å knyte opp fluen på slutten av kvelden!

Alle våre fluer er håndlaget av Piquard-vevet silke

Slips

Våre strikkede slips gir deg en gammeldags utstråling, samtidig som de i de seneste årene har kommet tilbake på moten. Tradisjonelt ble disse håndstrikket av en viktig kvinnefigur i mannens liv, det være seg moren, kjæresten, eller kanskje en hemmelig beundrer?

Alle våre strikkede slips er strikket i polyester av høy kvalitet, noe som forlenger levetiden betraktelig.

Lommetørkler

Hva er vel en dressjakke eller en blazer uten et lommetørkle i jakkelommen‽ Tradisjonelt ble det regnet som faux pas å ha like slips og lommetørkler, mens det var helt stilrent å ha samme flue og lommetørkle. Derfor vil du finne lommetørkler som matcher våre fluer, samtidig som mange av fargene også går igjen i våre strikkede slips.

Alle våre lommetørkler er håndlaget av Piquard-vevet silke

Knapphullsblomster

Knapphullsblomsten er selve prikken over i-en i det komplette antrekk. Om sommeren er det lettere å finne ekte blomster, men om du ikke har en knapphullsblomstehage er våre knapphullsblomster stilrene og en god erstatning-

Knapphullsblomstene kommer med en enkel nål, slik at de lett kan festes til alle slags klær, også de som ikke har et knapphull.

Kragenåler

En kragenål brukes til å holde kragen og slipset på plass, og selv om den har gått litt av moten, er den fortsatt å se i den klassiske, vintageinspirerte herremoten. I dagens verden har man dessverre byttet ut kragenålen med små plastspiler som ofte blir sydd inn i selve kragen, dessverre.

Kragenålene våre er støpt i England og er laget av medisinsk titan, så disse vil hverken sverte på skjortekragen eller bli misfarget over tid. Det er dessverre ikke så lett å få tak i skjorter med ferdigsydde hull til disse nålene nå til dags, men en god herreskredder bør kunne ordne dette på favorittskjorta!

Slipsnåler

Er du av typen som ikke bruker vest? Da kan slipsnål være et alternativ! Våre slipsnåler er beregnet for bruk på tynne slips og passer dessverre ikke til stikkeslipsene vi selger. Fortvil ikke. Strikkeslipsene gjør seg best til vest, eventuelt kan de stikkes inn mellom andre og tredje skjorteknapp! Slipsnålen skal sitte på linje med brystvortene, og gjerne litt på snei.

Sørgebind

«Your absence has gone through me like thread through a needle. Everything I do is stitched with its colour.»
– S. Merwin

Det sorte armbåndet ble først sett på 1770-tallet i England og var laget av kreppapir. Det ble først benyttet i idrettssammenheng (baseball) den 31 mars 1907 etter at Boston Americans-manageren Chick Stahl hadde begått selvdrap. På andre halvdel av 1900-tallet ble det benyttet som en stille protest mot Vietnamkrigen, riktignok dekorert med et hvitt fredssymbol. Den gang var det tre skoleeelever, John Tinker, 15; Mary Beth Tinker, 13; og Christopher Eckhardt, 16 som bar bindene og skoledistriktet Des Moines tok dette så alvorlig at de tok bruken av dette til høyesterett (Tinker v. Des Moines Independent Community School District, 393, U.D. 503.), hvor de tapte(!).

Sørgebind kan bæres av alle, og skal bæres midt mellom albuen og skulderen på venstre overarm.  Tradisjonelt ble det båret av menn i nær relasjon med avdøde. President F. D. Roosevelt bar for eksempel sørgebind fra morens død til han selv gikk bort den 12 april 1945. Et annet eksempel er Dronning Victoria av England som påla tjenerstaben å bære sørgebind i krepp i minst åtte år etter at ektefellen Albert døde i 1861. Vi anbefaler at du bærer sørgebindet akkurat så lenge du måtte føle for det selv, det være seg en måned eller et år.

Ermeholdere

Ermeholdere ble tradisjonelt brukt av trykkere for å unngå å få trykksverte på mansjettene. De ble raskt tatt i bruk av de i arbeiderklassen som jobbet i hvit skjorte, eksempelvis bartendere og servitører.

Strømpeholdere

Strømpeholdere for menn! Om du er lei av at strømpene sklir ned, bør du prøve disse klassiske strømpeholderne. Kanskje husker du også en viss Leonardo Di’Caprio i filmen «The Great Gatsby» der han sitter på trappen utenfor den lille gartnerboligen sin iført underbukse, strømper og strømpeholdere?

PS: Klypen skal sitte litt på utsiden av leggbenet!